Επισκευές & περιποίηση

παπουτσιών και δερμάτινων ειδών

Εξειδίκευση και εμπειρία!

Το τσαγκαράδικο, ο χώρος όπου ήταν στημένος ο πάγκος του με όλα τα σύνεργα, ήταν ανοιχτό απ’ το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Στον πάγκο βρίσκονταν, βελόνες, σακοράφες, σουβλιά, σφυράκια, λίμες, τανάλιες καλαπόδια, που έβαζε μέσα στο παπούτσι. Δεν υπήρχαν τότε κόλες και μηχανές. Εκεί, σκυμμένος πάνω από τον πάγκο του, δούλευε ώρες ατελείωτες φορώντας πάντα τη χαρακτηριστική δερμάτινη ποδιά του. Εκεί δεχόταν και τις παραγγελίες των πελατών του.

Επισκευάζω

Ανδρικά παπούτσια

Η κατασκευή τους ήταν εξ ολοκλήρου χειροποίητη. Δεν υπήρχαν τότε κόλλες και μηχανές. Ήταν ραφτά και καρφωτά. Για να κατασκευάσει ο τσαγκάρης αγόραζε το δέρμα.

Γυναικεία παπούτσια

Το παπούτσι ή υπόδημα είναι ένα κομμάτι της ενδυμασίας και καλύπτει το κάτω μέρος του ποδιού. Εκτός από το απλό κάλυμμα βοηθάει και στο βάδισμα.

Τσάντες

Η τσάντα είναι μικρών διαστάσεων χειραποσκευή η οποία χρησιμεύει για την μεταφορά μικρών αντικειμένων. Κρατιέται στο χέρι, ή στον αγκωνα, ή φοριέται στον ώμο.

Ζώνες

Η ζώνη είναι μία εύκαμπτη ταινία ή ιμάντας, συνήθως κατασκευασμένη από δέρμα ή σκληρό ύφασμα, και φοριέται γύρω από τη μέση. Μία ζώνη υποστηρίζει ένα παντελόνι ή άλλα είδη ένδυσης.

Παλτό

 Το παλτό είναι ένα βαρύ και ζεστό ένδυμα που χρησιμοποιείται κυρίως το χειμώνα από άντρες και γυναίκες. Το ύψος του συνήθως φτάνει ως το γόνατο, φοριέται πάνω από τα υπόλοιπα ρούχα. 

Πορτοφόλια

Η συντήρηση και ο καθαρισμός του δερμάτινου αποτελει μια απο τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας γίνονται. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές απλές συμβουλές.

Αντιγραφή κλειδιών όλων των τύπων

Αντιγράφουμε όλους τους τύπους κλειδιών ανεξαρτήτως σχήματος και μορφης. Επίσης καλέστε με σε περίπτωση που έχετε κλειστεί έξω από το σπίτι σας είτε από το αυτοκινητό σας.

Πως με βρίσκετε
Πότε με βρίσκετε

Δευτέρα 9:00 - 16:30
Τρίτη 9:00 - 16:30
Τετάρτη 9:00 - 16:30
Πέμπτη 9:00 - 16:30
Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 16:30
Κυριακή Κλειστά

Που με βρίσκετε

Σοφοκλή βενιζέλου 3, Αθήνα 11456