ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ 1965

Η ψαραγορά είναι μια ιδέα που ξεκίνησε το 1965, με σκοπό να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της πόλης και να εμπλουτίσει με έναν πιο υγιεινό τρόπο το καθημερινό διατροφολόγιο των νοικοκυριών.

ΦΡΕΣΚΑ

Η ψαραγορά δημιουργήθηκε με σκοπό να αλλάξει τις διατροφικές συνήθειες της πόλης και να εμπλουτίσει με έναν πιο υγιεινό τρόπο το καθημερινό διατροφολόγιο των νοικοκυριών.

ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα το καθάρισμα,το ψήσιμο και την παράδοση του ψαριού,την ώρα που επιθυμείτε, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και αποφεύγοντας τις δυσάρεστες οσμές στο χώρο σας.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Το ιχθυοπωλείο μας προσφέρει καθημερινά φρέσκα ψάρια από τις Ελληνικές θάλασσες. Ζητήστε μας να σας το ψήσουμε εφόσον το επιθυμείτε.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Απομακρύνοντας τα εντόσθια και ελέγχοντας οπτικά την κοιλότητα του σώματος του ψαριού, μπορούμε να βρούμε και να απομακρύνουμε ένα μεγάλο μέρος των παρασίτων.  

DELIVERY

Καθημερινά παραδίδουμε γεύματα στο σπίτι ή στο γραφείο σας και αναλαμβάνουμε catering για τις εκδηλώσεις σας.

ΨΑΡΙΑ ΑΚΕΦΑΛΑ

Καθε ακέφαλο ψάρι έχει επεξεργαστεί πανω στο αλιευτικό πριν καταψυχθεί. Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει ενα υγιεινό προϊόν που φτάνει στο πιάτο σας.

ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙ

H έκφραση “Head to tail”, δηλαδή από το κεφάλι μέχρι την ουρά, σημαίνει ότι κάθε μέρος του ψαριού αξιοποιείται ξεχωριστά, ανάλογα με την υφή του και την ιδιαίτερη γεύση του.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Διαθέτει τα γενικά χαρακτηριστικά που έχουν τα Κεφαλόποδα. Υπάγεται στα μαλάκια και επίσης ανήκει στα διβράγχια και δεκάποδα. Η κύρια τροφή του είναι τα ψάρια.

ΓΑΡΙΔΕΣ

Το χαρακτηριστικότερο είδος είναι η κοινή γαρίδα (Parapenaeus longirostris). Σε αντίθεση με άλλα συγγενικά τους είδη, που περπατούν, όπως η καραβίδα.

ΣΟΥΠΙΕΣ

Ανήκει στην τάξη των Δεκαπόδων και απαντάται στις εύκρατες και ζεστές θάλασσες. Η κύρια τροφή της είναι μικρά ψάρια αλλά και γαρίδες.

ΧΤΑΠΟΔΙΑ

Το μαλακό σώμα μπορεί να αλλάξει γρήγορα το σχήμα του, επιτρέποντας στα χταπόδια να περάσουν μέσα από μικρά κενά. Όταν κολυμπούν το κεφάλι προηγείται των ποδιών.

ΦΙΛΕΤΑ

Τα φιλέτα αποτελούν το πιο «καθαρό» κομμάτι του ολόκληρου ψαριού. Ένα ψάρι θεωρείται φιλεταρισμένο, όταν του έχουν αφαιρεθεί το κεφάλι, τα πτερύγια, τα εντόσθια.

ΟΣΤΡΑΚΑ

λα τα οστρακοειδή προέρχονται από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και υπόκεινται σε αυστηρούς, συνεχείς πιστοποιημένους ελέγχους καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής, διακίνησης και εμπορίας.

Πως με βρίσκετε
Πότε με βρίσκετε

Δευτέρα 9:00 - 16:30
Τρίτη 9:00 - 16:30
Τετάρτη 9:00 - 16:30
Πέμπτη 9:00 - 16:30
Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 16:30
Κυριακή Κλειστά

Που με βρίσκετε

Σοφοκλή βενιζέλου 3, Αθήνα 11456