Γειά σας είμαι ο Σπύρος

Αναλαμβάνω πάσης φύσεως ηλεκτρολογική εργασία σε όλη την Αττική!

10 χρόνια εμπειρίας

Η επιστήμη ηλεκτρολόγου μηχανικού καλύπτει ευρύτερα μια σειρά εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εξετάζουν την ισχύ, την οπτικοηλεκτρονική, τον αυτοματισμό, την πυρηνική ενέργεια, τη βιοϊατρική τεχνολογία και την επεξεργασία σήματος. Ειδικότερα η ηλεκτρονική μηχανική καλύπτει τους γνωστικούς κλάδους των αναλογικών ηλεκτρονικών, της μηχανικής υπολογιστών, της επεξεργασίας σήματος, των τηλεπικοινωνιών, της τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής. 

Αναλαμβάνω

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Από 1η Νοεμβρίου 2011 η ΝΕΑ Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) θα είναι η μόνη δήλωση που θα δέχεται η ΔΕΗ.

Ηλεκτρικοί Πίνακες

Ο ηλεκτρικός πίνακας παρουσίασε πρόβλημα ή θέλετε καινούργιο; Χρειάζεστε άμεσα κάποιον ηλεκτρολόγο που να σας κάνει καλή δουλειά, σε ανταγωνιστικές τιμές. Εμείς είμαστε εδώ για εσάς και τις 7 ημέρες της εβδομάδας!

Οικιακές εγκαταστάσεις

Με άριστη τεχνική κατάρτιση στην εγκατάσταση και συντήρηση κάθε ηλεκτρικής συσκευής, είμαστε στη διάθεσή σας όποτε χρειαστείτε για τις δικές σας οικιακές συσκευές.

Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

Είναι απαραίτητο η εγκατάσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα να γίνει από επαγγελματία, για να μην παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην έναρξη της λειτουργίας του και στην συνολική απόδοσή του.

Συναγερμοί

Ήρθε η ώρα να θωρακίσετε το σπίτι σας, προστατεύοντάς το από διαρρήξεις και τον κίνδυνο φωτιάς.

Κεραίας Τηλεόρασης

Η συνήθης διαδικασία που ακολουθεί ο εξειδικευμένος τεχνικός για την εγκατάσταση της κεραίας της τηλεόρασης, περιλαμβάνει το να ρυθμίσει το σωστό κέντρο εκπομπής με ψηφιακό .

Ευχαριστημένοι πελάτες

“Πολύ καλός μάστορας με εξυπηρέτησε αυθημερόν με τη βλαβη που είχα”

Γιώργος Καράς

Για τα ραντεβού σας καλέστε με:
Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00 -16:00

Για τα ραντεβού σας καλέστε με:
Δευτέρα - Παρασκευή, 9:00 -16:00