Φιλικά λογιστικά για όλους

Επικοινωνήστε μαζί μου για όλες τις λογιστικές σας ανάγκες

Εδώ θα βρείτε

Εγκεκριμένος λογιστής

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών υπηρεσιών για πελάτες που ξεκινούν οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης

Φορολογική προετοιμασία

Για τις μικρές και τις μεγάλες επιχειρήσεις, παρακολουθούμε την ανάπτυξη, το κέρδος και τον κίνδυνο για την εξασφάλιση της κατάλληλης διαχείρισης.

Στόχοι διαχείρισης χρημάτων

Με τις λογιστικές διαδικασίες της επιχείρησής μας, μπορούμε να παρακολουθούμε τους λογαριασμούς σας, την ανάπτυξη και την επιτυχία.

Αναφορές εξόδων

Εξασφαλίζουμε ότι ο συνεχής επιχειρηματικός προγραμματισμός, ο φορολογικός προγραμματισμός και η τεκμηρίωσή σας είναι πάντα εντάξει.

Τήρηση λογιστικών βιβλίων

Εξασφαλίζουμε ότι η εταιρεία σας βρίσκεται σε ασφαλή χέρια, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Ανάλυση μικρών επιχειρήσεων

Η εντολή μας είναι να προσφέρουμε ένα χρυσό πρότυπο εργασίας, που διαδραματίζει βασικό ρόλο στην παροχή συμβουλών στους ανθρώπους με την επιχείρησή τους.

Γιώργος
Αναστασίου

Ένας λογιστής είναι ο άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματικά με τη λογιστική, η οποία μετράει, αποκαλύπτει ή διασφαλίζει εκείνες τις οικονομικές πληροφορίες που βοηθούν τους διευθυντές, τους επενδυτές, τις φορολογικές αρχές και άλλους να αποφασίζουν σχετικά με την κατανομή των πόρων.

 

Σε πολλές περιπτώσεις φορέων, η αξιολόγηση των οικονομικών αποτελεσμάτων στη λήξη της διαχειριστικής περιόδου γίνεται από επαγγελματίες ορκωτούς λογιστές, οι οποίοι πράττουν σύμφωνα με το νόμο και έχουν αποδείξει το φάσμα των ικανοτήτων τους και γνώσεων τους μέσω εξετάσεων πιστοποίησης για να λάβουν τον τίτλο του Ορκωτού Λογιστή.

Πως με βρίσκετε
Πότε με βρίσκετε

Δευτέρα 9:00 - 16:30
Τρίτη 9:00 - 16:30
Τετάρτη 9:00 - 16:30
Πέμπτη 9:00 - 16:30
Παρασκευή 9:00 - 16:30
Σάββατο 9:00 - 16:30
Κυριακή Κλειστά

Που με βρίσκετε

Σοφοκλή βενιζέλου 3, Αθήνα 11456